menu paginaMijn Salon.

Ik heb een salon aan huis. Een gezellige plek waar privacy en hygiëne gewaarborgd worden.In mijn salon staat de gezondheid van de huid en de nagels voorop, daarom zijn de producten die ik mijn salon gebruik daar op aangepast.

De producten om de nagels te lakken zijn van het merk CND. Ik gebruik de CND Shellac en Creative Play Gel Polish, deze lakken worden onder een lamp uitgehard, blijven minimaal twee weken zitten en worden verwijderd doormiddel van een afweek proces. De nagels worden niet opgeruwd en de lak wordt er niet af gefreesd.

                        


De producten voor de hand en nagelverzorging zijn van Botanical Beauty. Deze producten zijn 100% natuurzuiver, biologisch, heilzaam, dierproefvrij en bevatten geen parabenen en chemische parfums. Ook zijn alle producten vrij van paraffine.

Deze producten zijn dermate geschikt voor mensen met hand-voet problemen ten gevolge van chemo of targeted therapie, eczeem en psoriassis.

Botanical Beauty is een Nederlands bedrijf wat niet alleen zorg draagt voor zijn producten maar ook voor het verpakken er van. Zo worden de producten geleverd in plastic zonder microplastic of glas.
disclaimer
afspreken
colofon